Kaj je pomlajevanje z radiofrekvenco - Pelleve?

Pelleve je nekirurški način glajenja gub.

S pomočjo radiofrekvenčne energije segrevamo globoke plasti kože, kar povzroča krčenje kolagena in vzpodbudi tvorbo novega kolagena v koži. Tako postane koža čvrsta in napeta. Metoda je neboleča, učinek pa je viden takoj po posegu.

Pelleve1

                Pred posegom                                                   Po posegu


Kdaj jo uporabljamo?

Metoda Pelleve je primerna za glajenje plitkih do srednje globokih gub na obrazu, vratu, dekolteju in rokah. Učinkovita je za odpravljanje gub na čelu in med obrvmi, nazolabialnih gub, gub okrog ust, gub ob zunanjih očesnih kotih - račje tačke, viseče kože pod brado ter utrujenega izraza na obrazu.


Kako poteka poseg?

Po svetovalnem pogovoru vam povemo ali ste za poseg primerni in kakšen učinek pričakujemo. 

Po udobni namestitvi vam najprej očistimo kožo. Nato s posebno radiofrekvenčno Pelleve sondo drsimo po koži. Na mestu, kjer se sonda dotakne kože občutite toploto, redko neprijeten vroč občutek, ki je kratkotrajen. Med posegom vam kožo večkrat navlažimo z gelom, s pomočjo katerega povečamo segrevanje globljih plasti kože, na sami koži, pa daje občutek hlajenja.

Pelleve

Po posegu vam kožo namažemo s hranilno vlažilno kremo.
Poseg traja od 30 do 60 minut, odvisno od površine kože, ki jo pomlajujemo.


Kako dolgo traja učinek?

Učinek je viden takoj in traja povprečno 6 mesecev. Število ponovitev je odvisno od globine gub ob prvem posegu. Svetujemo 3 zaporedne posege v razmaku enega meseca, nato pa na 6 do 12 mesecev za vzdrževanje doseženega učinka.


Kakšni so možni stranski učinki?

Med samim posegom in redko po posegu se na mestu pomlajevanja pojavi rdečina, ki je prehodna in izzveni v 24 urah. Lahko se pojavi tudi blaga oteklina, ki jo takoj ublažimo s hladnimi obkladki.


In koliko poseg stane?

StoritevCena
Obraz 120 EUR
Obraz in vrat 150 EUR
Okolica oči 55 EUR
Dekolte 110 EUR
Vrat 95 EUR
Vrat in dekolte 140 EUR