Dobrodošli v Medicinskem centru Betnava?

V Medicinskem centru Betnava vam nudimo specialistične ortopedske, dermatološke, urološke in okulistične preglede in posege. Če nimate zdravstvenih težav, pa vas lahko ohranjamo večno mlade s posebnimi dermatološkimi metodami pomlajevanja, kot so glajenje gub z Botoxom in filerji, radiofrekvenčnim pomlajevanjem (Pelleve) in kemičnimi pilingi. Opravljamo tudi trajno lasersko odstranjevanje dlak, žilic (kapilar), mozoljev in lasersko zdravljenje virusnih bradavic na koži ter glivičnih okužb nohtov z vrhunskim FOTONA laserjem.

V sklopu centra deluje kozmetični salon Dermavita, kjer za nego vašega telesa in dobro počutje skrbita Maja Novak, kozmetični tehnik in maserka ter Nives Bezjak, kozmetični tehnik.

Za vse, ki potrebujete nova korekcijska ali sončna očala in kontaktne leče, pa poskrbijo najboljši optiki v Auer optiki Maribor.

Medicinski center Betnava
Ljubljanska 89, 2000 Maribor


 TelefonE-poštaOdpiralni čas

Specialistične ambulante

+386 (0)31 720 768 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. pon - sob po dogovoru

Kozmetični salon Dermavita

+386 (0)31 328 588 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

po dogovoru

(pon - pet 8.00 do 20.00
sob 8.00 - 13.00)

Auer optika Maribor

+386 (0)2 252 68 01 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. pon - pet 9.00 do 19.00
sob 9.00 do 12.00

Kako do nas?

Medicinski center Betnava se nahaja na Ljubljanski ulici 89 v Mariboru, zraven Mercatorjevega centra na Taboru. Pred poslopjem so vam na voljo brezplačni parkirni prostori, parkirate lahko tudi pred Mercatorjem. Do nas vozi mestni avtobus na liniji št. 21., postajališče Ljubljanska - stolpnica ali Ljubljanska - trgovski center (vozni red)