Okulist

Stari rek pravi, da so oči ogledalo naše duše. Z njimi izražamo ljubezen, veselje, jezo... Oči govorijo svoj jezik in pogled marsikdaj pove več kot besede. So neprecenljiv organ, ki nam omogočajo polno doživljanje okolice.

V Medicinskem centru Betnava skrbimo za zdravje vaših oči. V očesni ambulanti opravljamo specialistične okulistične preglede in zdravimo vse vrste očesnih obolenj, opravljamo tudi okuloplastične in estetske operativne posege ter operacije sive mrene. Pri operacijah uporabljamo najboljše materiale in premium znotrajočesne leče priznanih proizvajalcev (Alcon, Zeiss, Medicontur)

Poskrbimo tudi za predpis očal ali kontaktnih leč, naši optiki z dolgoletnimi izkušnjami pa vam pri nakupu očal svetujejo in vrhunska očala izdelajo. Za zaščito pred soncem vam ponujamo sončna očala priznanih proizvajalcev. 

Simon Trpin

Simon Trpin, dr. med., specialist oftalmolog

"Zdrav vid je nekaj kar si vsi želimo, mar ne?"

Oftalmološke storitve

 

Vas zanima kako poteka pregled v okulistični ambulanti? Bo kaj bolelo?

Več info

Se vam oči pogosto solzijo, so rdeče, pečejo in srbijo? Imate občutek peska ali rezanja v očeh?

Več info

 
 

Ne vidite ostro na bližino ali na daljavo? Zamenjujete črke?

Več info

Slabše vidite zaradi sive mrene? Vas moti halacij ali fibromi na vekah? S kratkimi operacijami v lokalni anesteziji odpravimo vaše težave.

Več info

 
 

Okulistična ambulanta

Delovni čas:

PON dopoldan
ČET popoldan

Naročanje:

02 292 77 20
Vsak delavnik med 9. in 13. uro.

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

E-naročanje

Lokacija:

Medicinski center Betnava
Ljubljanska 89, 2000 Maribor

[Kako do nas]

Kako do nas
Medicinski center Betnava se nahaja na Ljubljanski ulici 89 v Mariboru, zraven Mercatorjevega centra na Taboru. Pred poslopjem so vam na voljo brezplačni parkirni prostori, parkirate lahko tudi pred Mercatorjem. Do nas vozi mestni avtobus na liniji št. 21., postajališče Ljubljanska - stolpnica ali Ljubljanska - trgovski center (vozni red).
Simon Trpin

Simon Trpin je študiral na Medicinski fakulteti v Ljubljani in diplomiral leta 2001. Po sekundarijatu v UKC Maribor in opravljenem strokovnem izpitu je leta 2003 začel specializacijo iz oftalmologije na Očesnem oddelku UKC Maribor, nato pa nadaljeval na Očesni kliniki v Ljubljani.

Nasvete s področja oftalmologije so za vas pripravili naši strokovnjaki.

Podrobno

Aktualen cenik vseh oftalmoloških storitev, ki jih opravljamo v MC Betnava.

Ogled cenika