Medicinski center Betnava

Kozmetični salon Dermavita

V kozmetičnem salonu Dermavita v Medicinskem centru Betnava imamo široko ponudbo storitev, ki so prilagojene individualnim potrebam in željam stranke. Nudimo vam strokovno vodene tretmaje v sodobno opremljenih prostorih, diskretnost in pozitivno energijo. Znamo prisluhniti vašim željam in ponuditi najboljše, kar potrebujete.

Kozmetika

Medicinske

Kozmetične storitve

Ponudba kozmetičnega salona zajema medicinske nege obraza, nege telesa, depilacije, medicinske pedikure, masaže in še več. Vse storitve so tesno povezane z medicinskim delom centra - dermatologijo. Zavedamo se, da je koža lahko zares lepa le, če je pravilno negovana.

Pred vsako nego obraza vam opravimo brezplačno analizo kože (Face Mapping), na podlagi katere bo nega optimalna za vaš tip kože. V kozmetičnem salonu Dermavita uporabljamo izdelke kozmetične linije DERMALOGICA, ki ima široko paleto izdelkov za vsak tip kože.

V kozmetičnem salonu Dermavita ne bomo zapravljali vašega časa z obljubami o čudežnih učinkih, namesto tega se lahko zanesete na nas za resnične rezultate. Vedno znova.

Delovni čas

Po dogovoru.

Naročanje
T: 031 328 588
Vsak delavnik med 10. in 18. uro.
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Lokacija

Medicinski center Betnava
Ljubljanska ulica 89, Maribor

Pokaži na zemljevidu
Kako do nas