Resnično poznavanje kože je prvi korak k zdravi koži za vse življenje.

V kozmetičnem salonu Dermavita v Medicinskem centru Betnava imamo široko ponudbo storitev, ki so prilagojene individualnim potrebam in željam stranke. Nudimo vam strokovno vodene tretmaje v sodobno opremljenih prostorih, diskretnost in pozitivno energijo. Znamo prisluhniti vašim željam in ponuditi najboljše, kar potrebujete.

Ponudba kozmetičnega salona zajema medicinske nege obraza, nege telesa, depilacije, anticelulitne tretmaje, medicinske pedikure in manikure, terapevtske masaže in še več. Vse storitve so tesno povezane z medicinskim delom centra-dermatologijo. Zavedamo se, da je koža lahko zares lepa le, če je pravilno negovana.

Pred vsako nego obraza vam opravimo brezplačno analizo kože (Face Mapping), na podlagi katere bo nega optimalna za vaš tip kože. V kozmetičnem salonu Dermavita uporabljamo izdelke kozmetične linije DERMALOGICA, ki ima široko paleto izdelkov za vsak tip kože.

V kozmetičnem salonu Dermavita ne bomo zapravljali vašega časa z obljubami o čudežnih učinkih, namesto tega se lahko zanesete na nas za resnične rezultate. Vedno znova.