Logo

DRUŽINSKO PODJETJE S TRADICIJO. SVEŽA OBLEKA.

Poslovalnica na Ljubljanski ulici 89 je odprla svoja vrata v avgustu leta 2012, kamor se je po mnogih letih preselila z Glavnega trga 2. Ideja in želja po novem, prijaznejšem in lažje dostopnem prostoru nas je vodila v iskanju rešitve, ki bo zadovoljevala stroge pogoje okulistične dejavnosti.

Auer optika Maribor posluje v sklopu Medicinskega centra Betnava, kjer deluje tudi okulistična ambulanta dr. Simona Trpina, specialista oftalmologa. Naše delo je tako tesno povezano z medicinskim delom centra — okulistiko.

Maribor        Maribor
Auer optika Maribor

 

STREMIMO K NARAVI. CENIMO ZNANJE.

V Auer optiki stojijo breze, ki simbolično odpirajo vrata v naš svet ... svet strokovnosti, kreativnosti in čustvenosti.  Auer optika je znana po vrhunskih modelih očal, ki v poplavi modnih trendov narekujejo brezčasno eleganco in samozavestno sledijo svoji zgodbi. Nudimo velik spekter korekcijskih stekel vodilnih svetovnih proizvajalcev, kot so Carl Zeiss, Essilor, Rodenstock, Hoya itd. po zares nizkih cenah. Vodilni smo na področju prodaje kontaktnih leč in tekočin vseh vrst kot tudi športnih očal Adidas, Bolle ... Ponudbo nenehno osvežujemo in dopolnjujemo. Nudimo možnost plačila na obroke: Diners Club, American Express, Karanta, 1,2,3 Kredit.
Pomembna je pestra, sveža in cenovno ugodna ponudba očal in kontaktnih leč. Pomembne so strokovne, prijazne ter zaupanja vredne storitve in pomembni so detajli, npr. ročno izdelani etuiji Auer optika in Ursanina, kreativno darilce za vse, ki izberete Auer optiko

Etuiji Auer optika in Ursanina

 

RAZLIKA JE V LJUDEH.

Zaposleni v Auer optiki in spletni trgovini Auer optike www.vsezaoči.si smo ljudje, ki stremimo k profesionalnosti, radi se učimo in ustvarjamo ter se držimo uveljavljenega načela: "Zavedamo se, da Vaša očala nosijo naše ime, zato so ta vedno izbrana in izdelana do popolnosti."

Razlika je v ljudeh