Auer optika

Družinsko podjetje s tradicijo. Sveža obleka.

Poslovalnica na Ljubljanski ulici 89 je odprla svoja vrata v avgustu leta 2012, kamor se je po mnogih letih preselila z Glavnega trga 2. Ideja in želja po novem, prijaznejšem in lažje dostopnem prostoru nas je vodila v iskanju rešitve, ki bo zadovoljevala stroge pogoje okulistične dejavnosti.

Auer optika Maribor posluje v sklopu Medicinskega centra Betnava, kjer deluje tudi okulistična ambulanta dr. Simona Trpina, specialista oftalmologa. Naše delo je tako tesno povezano z medicinskim delom centra — okulistiko.

Auer optika osebje
"Razlika je v ljudeh."

Auer optika Maribor

Auer optika

Delovni čas:

PON - PET 9.00 do 19.00

SOB 9.00 do 12.00

Naročanje:

02 252 68 01
Vsak delavnik.

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Lokacija:

Medicinski center Betnava
Ljubljanska 89, 2000 Maribor

[Kako do nas]

Kako do nas
Medicinski center Betnava se nahaja na Ljubljanski ulici 89 v Mariboru, zraven Mercatorjevega centra na Taboru. Pred poslopjem so vam na voljo brezplačni parkirni prostori, parkirate lahko tudi pred Mercatorjem. Do nas vozi mestni avtobus na liniji št. 21., postajališče Ljubljanska - stolpnica ali Ljubljanska - trgovski center (vozni red).

Zaposleni v Auer optiki in spletni trgovini Auer optike www.vsezaoci.si smo ljudje, ki stremimo k profesionalnosti, radi se učimo in ustvarjamo ter se držimo uveljavljenega načela: "Zavedamo se, da Vaša očala nosijo naše ime, zato so ta vedno izbrana in izdelana do popolnosti."

Več o izdelavi očal

Nasvete so za vas pripravili naši strokovnjaki.

Podrobno

Sveža in cenovno ugodna ponduba, vrhunski modeli.

Več info
 
Okulistični pregled

Odlično opravljen zdravniški pregled razumemo kot osnovo našega dela. V sodobno opremljeni okulistični ambulanti Medicinskega centra Betnava, opravljamo v povezavi z Zdravstvenim domom Dr. Adolfa Drolca okulistične preglede za očala in preglede za kontaktne leče.

Več info