Novice

Spoštovani, zaradi epidemije koronavirusa sta do nadaljnega odpovedani ortopedska in urološka ambulanta. Opravljali bomo le dermatološke in okulistične preglede, ki potrebujejo nujno ali zelo hitro obravnavo. V kolikor ste zboleli ali ste bili zadnjih 14 dni v tujini prosimo preložite obisk. Hvala za razumevanje!

NOVO! S 29.2.2016 vam Maja Novak v kozmetičnem salonu Dermavita ponuja KRISTALNO ali DIAMANTNO mikrodermoabrazijo (luščenje epidermisa, glajenje). Priporočamo jo pri nečisti koži,  manjših brazgotinah, za pomlajevanje, pri upadli koži, širokih porah, pri hiperpigmentacijah...

NOVO! V urološki ambulanti MC Betnava vam ponujamo nov način neinvazivnega testiranja urina za rak prostate Select MDx. Na pregled se lahko naročite preko našega spletnega obrazca ali na telefonsko številko 031 720 768.

NOVO! S 25.8.2015 začne v MC Betnava delovati samoplačniška ortopedska posvetovalnica. Ortopedske posvete opravlja doc. dr. Gregor Rečnik, dr. med., specialist ortopedije. Na posvet se lahko naročite preko našega spletnega obrazca ali na telefonsko številko 070 316 188.

NOVO! MC Betnava je začel sodelovati z Zavarovalnico Sava. Za zavarovance opravljamo specialistične dermatološke, okulistične, ortopedske in urološke preglede ter zdravljenje. 

NOVO! V MC Betnava vam ponujamo trajno lasersko odstranjevaje razširjenih žilic - kapilar, trajno lasersko depilacijo, lasersko zdravljenje virusnih bradavic, mozoljev in glivičnih okužb nohtov. Posege opravljamo z vrhunskim FOTONA laserjem, ki je med najboljšimi na svetu!

NOVO! S 26.4.2017 začne v MC Betnava delovati samoplačniška urološka ambulanta. Urološke preglede opravlja Niko Kavčič dr. med., specialist urolog. Na pregled se lahko naročite preko našega spletnega obrazca ali na telefonsko številko 031 720 768.

S 1.12.2014 ukinjamo možnost kontakta preko telefaksa na tel. številki 02 614 22 06. Prosimo, da nas v prihodnje kontaktirate na tel. številko 031 720 768 ali po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

NOVO! MC Betnava je začel sodelovati s Triglav, zdravstveno zavarovalnico. Za zavarovance s Paketom celovite zdravstvene obravnave opravljamo specialistične dermatološke in okulistične preglede ter zdravljenje. Na pregled se lahko naročite preko Zdravstvene točke na telefon 080 66 22 11.

NOVO! Zdravstvene storitve lahko plačate s plačilnimi karticami Visa, Mastercard, Maestro, BA in Karanta. Komitenti NLB lahko plačate storitve tudi na 3 obroke.