Novice

Spoštovani, zaradi trenutne epidemije koronavirusa bo do nadaljnega zaprt kozmetični salon Dermavita v sklopu MC Betnava. Hvala za razumevanje!

NOVO! V urološki ambulanti MC Betnava vam ponujamo nov način neinvazivnega testiranja urina za rak prostate Select MDx. Na pregled se lahko naročite preko našega spletnega obrazca ali na telefonsko številko 031 720 768.

Spoštovani, zaradi epidemije koronavirusa sta do nadaljnega odpovedani ortopedska in urološka ambulanta. Dermatološka in okulistična ambulanta delata nespremenjeno. Hvala za razumevanje!

NOVO! MC Betnava je začel sodelovati z Zavarovalnico Sava. Za zavarovance opravljamo specialistične dermatološke, okulistične, ortopedske in urološke preglede ter zdravljenje. 

Spoštovani! Z dnem 29.6.2020 bo telefonsko naročanje na dermatološke, urološke in okulistične preglede potekalo preko nove telefonske številke 02 292 77 20. Dobrodošli!

NOVO! S 26.4.2017 začne v MC Betnava delovati samoplačniška urološka ambulanta. Urološke preglede opravlja Niko Kavčič dr. med., specialist urolog. Na pregled se lahko naročite preko našega spletnega obrazca ali na telefonsko številko 031 720 768.

Spoštovani! Z veseljem vam sporočamo, da bomo po koncu epidemije COVID-19 ponovno začeli opravljati ortopedske in urološke preglede za bolnike, ki so zdravi. Dobrodošli!

NOVO! MC Betnava je začel sodelovati s Triglav, zdravstveno zavarovalnico. Za zavarovance s Paketom celovite zdravstvene obravnave opravljamo specialistične dermatološke in okulistične preglede ter zdravljenje. Na pregled se lahko naročite preko Zdravstvene točke na telefon 080 66 22 11.

Spoštovani! Z veseljem vam sporočamo, da bomo ponovno začeli opravljati dermatološke in okulistične preglede za bolnike, ki so zdravi. Ortopedska in urološka ambulanta sta še zaprti do nadaljnega. Hvala za razumevanje!

NOVO! S 29.2.2016 vam Maja Novak v kozmetičnem salonu Dermavita ponuja KRISTALNO ali DIAMANTNO mikrodermoabrazijo (luščenje epidermisa, glajenje). Priporočamo jo pri nečisti koži,  manjših brazgotinah, za pomlajevanje, pri upadli koži, širokih porah, pri hiperpigmentacijah...