Novice

Z veseljem vam sporočamo, da smo z aprilom 2021 začeli sodelovati z Generali zavarovalnico. Za zavarovance opravljamo specialistične dermatološke, okulistične, ortopedske in urološke preglede ter zdravljenje. Dobrodošli!

Spoštovani! Z veseljem vam sporočamo, da se z 15.12.2020 ponovno odpira kozmetični salon Dermavita v sklopu MC Betnava za opravljanje pedikur. Vabljeni!

Spoštovani! Z veseljem vam sporočamo, da se 9.1.2021 ponovno odpira kozmetični salon Dermavita v sklopu MC Betnava za opravljanje pedikur. Vabljeni!

Spoštovani, zaradi trenutne epidemije koronavirusa bo do nadaljnega zaprt kozmetični salon Dermavita v sklopu MC Betnava. Hvala za razumevanje!

Spoštovani! Z veseljem vam sporočamo, da ponovno opravljamo urološke preglede bolnikov, ki so zdravi in niso bili v kontaktu z okuženo osebo 14 dni pred pregledom. Dobrodošli!

Spoštovani, zaradi epidemije koronavirusa sta do nadaljnega odpovedani ortopedska in urološka ambulanta. Dermatološka in okulistična ambulanta delata nespremenjeno. Hvala za razumevanje!

Spoštovani, zaradi trenutne epidemije koronavirusa bo do nadaljnega ponovno zaprt kozmetični salon Dermavita v sklopu MC Betnava. Hvala za razumevanje!

Spoštovani! Z dnem 29.6.2020 bo telefonsko naročanje na dermatološke, urološke in okulistične preglede potekalo preko nove telefonske številke 02 292 77 20. Dobrodošli!

Spoštovani! Z veseljem vam sporočamo, da ponovno opravljamo ortopedske preglede bolnikov, ki so zdravi in niso bili v kontaktu z okuženo osebo 14 dni pred pregledom. Dobrodošli!

Spoštovani! Z veseljem vam sporočamo, da bomo po koncu epidemije COVID-19 ponovno začeli opravljati ortopedske in urološke preglede za bolnike, ki so zdravi. Dobrodošli!