Novice

Spoštovani! Z dnem 29.6.2020 bo telefonsko naročanje na dermatološke, urološke in okulistične preglede potekalo preko nove telefonske številke 02 292 77 20. Dobrodošli!

Spoštovani, zaradi epidemije koronavirusa sta do nadaljnega odpovedani ortopedska in urološka ambulanta. Opravljali bomo le dermatološke in okulistične preglede, ki potrebujejo nujno ali zelo hitro obravnavo. V kolikor ste zboleli ali ste bili zadnjih 14 dni v tujini prosimo preložite obisk. Hvala za razumevanje!

Spoštovani! Z veseljem vam sporočamo, da bomo po koncu epidemije COVID-19 ponovno začeli opravljati ortopedske in urološke preglede za bolnike, ki so zdravi. Dobrodošli!

NOVO! V urološki ambulanti MC Betnava vam ponujamo nov način neinvazivnega testiranja urina za rak prostate Select MDx. Na pregled se lahko naročite preko našega spletnega obrazca ali na telefonsko številko 031 720 768.

Spoštovani! Z veseljem vam sporočamo, da se s 4.5.2020 ponovno odpira kozmetični salon Dermavita v sklopu MC Betnava. Vabljeni!

NOVO! MC Betnava je začel sodelovati z Zavarovalnico Sava. Za zavarovance opravljamo specialistične dermatološke, okulistične, ortopedske in urološke preglede ter zdravljenje. 

Spoštovani! Z veseljem vam sporočamo, da bomo ponovno začeli opravljati dermatološke in okulistične preglede za bolnike, ki so zdravi. Ortopedska in urološka ambulanta sta še zaprti do nadaljnega. Hvala za razumevanje!

NOVO! S 26.4.2017 začne v MC Betnava delovati samoplačniška urološka ambulanta. Urološke preglede opravlja Niko Kavčič dr. med., specialist urolog. Na pregled se lahko naročite preko našega spletnega obrazca ali na telefonsko številko 031 720 768.

Spoštovani, zaradi trenutne epidemije koronavirusa bo do nadaljnega zaprt kozmetični salon Dermavita v sklopu MC Betnava. Hvala za razumevanje!

NOVO! MC Betnava je začel sodelovati s Triglav, zdravstveno zavarovalnico. Za zavarovance s Paketom celovite zdravstvene obravnave opravljamo specialistične dermatološke in okulistične preglede ter zdravljenje. Na pregled se lahko naročite preko Zdravstvene točke na telefon 080 66 22 11.