Novice

NOVO! Z januarjem 2022 vam ponujamo novo metodo pomlajevanja z izdelkom PRX-T33. To je inovativna neboleča metoda pomlajevanja brez igel in po posegu ni potrebno okrevanje. Vabljeni na posvet in poseg v dermatološko ambulanto!

Spoštovani! Z veseljem vam sporočamo, da ponovno opravljamo urološke preglede bolnikov, ki so zdravi in niso bili v kontaktu z okuženo osebo 14 dni pred pregledom. Dobrodošli!

Z veseljem vam sporočamo, da smo z oktobrom 2021 začeli sodelovati z Vita, življenska zavarovalnica, d.d. Za zavarovance opravljamo specialistične dermatološke, okulistične, ortopedske in urološke preglede ter zdravljenje. Dobrodošli!

Spoštovani, zaradi trenutne epidemije koronavirusa bo do nadaljnega ponovno zaprt kozmetični salon Dermavita v sklopu MC Betnava. Hvala za razumevanje!

Spoštovani obiskovalci MC Betnava, z odlokom vlade z dne 15.9.2021 morajo vsi starejši od 15 let za obisk kozmetičnega salona ali ambulant izpolnjevati enega izmed PCT pogojev. Za obisk optike Auer v sklopu medicinskega centra to ni potrebno. Hvala za razumevanje!

Spoštovani! Z veseljem vam sporočamo, da ponovno opravljamo ortopedske preglede bolnikov, ki so zdravi in niso bili v kontaktu z okuženo osebo 14 dni pred pregledom. Dobrodošli!

Z veseljem vam sporočamo, da smo z aprilom 2021 začeli sodelovati z Generali zavarovalnico. Za zavarovance opravljamo specialistične dermatološke, okulistične, ortopedske in urološke preglede ter zdravljenje. Dobrodošli!

Spoštovani! Z veseljem vam sporočamo, da se z 15.12.2020 ponovno odpira kozmetični salon Dermavita v sklopu MC Betnava za opravljanje pedikur. Vabljeni!

Spoštovani! Z veseljem vam sporočamo, da se 9.1.2021 ponovno odpira kozmetični salon Dermavita v sklopu MC Betnava za opravljanje pedikur. Vabljeni!

Spoštovani, zaradi trenutne epidemije koronavirusa bo do nadaljnega zaprt kozmetični salon Dermavita v sklopu MC Betnava. Hvala za razumevanje!