Logotip DERMA NEG


Vas zanima, kako potekajo kozmetični tretmaji in masaže v kozmetičnem salonu Dermavita v Medicinskem centru Betnava? Oglejte si predstavitveni video!

DELOVNI ČAS:  po dogovoru
   
   
 

CENIK KOZMETIČNIH STORITEV

Oglejte si cenik

NAROČANJE:

m: +386 (0)31 328 588

e: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


Maja Novak

Maja Novak

Sem Maja Novak, kozmetični tehnik, maserka terapevtske, športne in klasične masaže. V kozmetičnem salonu Dermavita v Medicinskem centru Betnava skrbim za vaše dobro počutje s širokim naborom kozmetičnih storitev in masaž, ki so prilagojene vašim individualnim potrebam in željam. Znam prisluhniti vašim željam in ponuditi najboljše, kar potrebujete. V tesnem sodelovanju s specialistom dermatologom skrbimo, da bo vaša koža zdrava in negovana. Preberi več...

Nives Bezjak

Nives Bezjak

Sem Nives Bezjak, kozmetični tehnik. Svoje delovne izkušnje v kozmetični stroki sem zacela pridobivati že takoj po končani Srednji zdravstveni in kozmetični šoli v Mariboru. Takrat me je pot zanesla v terme, kjer sem poleg znanja nege obraza in telesa kasneje pridobila največ znanja glede pedikure, tako klasične kot sčasoma tudi medicinske. Že tekom šolanja sem se ukvarjala tudi z ličenjem, ki sem ga zaradi želje po novem znanju in izzivih nadgrajevala na različnih prireditvah ter modnih revijah. S tem sem nabrala ogromno novih izkušenj zaradi katerih vem, kako na obrazu poudariti le najlepše in najboljše, da je stranka zadovoljna. Z vsem pridobljenim znanjem na področju kozmetike lahko stranki nudim celovito in strokovno opravljeno storitev.