Vas zanima, kako potekajo kozmetični tretmaji in masaže v kozmetičnem salonu Dermavita v Medicinskem centru Betnava? Oglejte si predstavitveni video!

 

 

NUDIMO VAM: 

 
Dermavita kozmetični salon

Delovni čas:

po dogovoru

Naročanje:

031 328 588
Vsak delovnik.

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Lokacija:

Medicinski center Betnava
Ljubljanska 89, 2000 Maribor

[Kako do nas]

Kako do nas
Medicinski center Betnava se nahaja na Ljubljanski ulici 89 v Mariboru, zraven Mercatorjevega centra na Taboru. Pred poslopjem so vam na voljo brezplačni parkirni prostori, parkirate lahko tudi pred Mercatorjem. Do nas vozi mestni avtobus na liniji št. 21., postajališče Ljubljanska - stolpnica ali Ljubljanska - trgovski center (vozni red).
Maja Novak

V kozmetičnem salonu Dermavita v Medicinskem centru Betnava skrbim za vaše dobro počutje s širokim naborom kozmetičnih storitev in masaž, ki so prilagojene vašim individualnim potrebam in željam.

Nives Bezjak
Nives Bezjak, kozmetični tehnik

Svoje delovne izkušnje v kozmetični stroki sem zacela pridobivati že takoj po končani Srednji zdravstveni in kozmetični šoli v Mariboru. Takrat me je pot zanesla v terme, kjer sem poleg znanja nege obraza in telesa kasneje pridobila največ znanja glede pedikure, tako klasične kot sčasoma tudi medicinske. Že tekom šolanja sem se ukvarjala tudi z ličenjem, ki sem ga zaradi želje po novem znanju in izzivih nadgrajevala na različnih prireditvah ter modnih revijah. S tem sem nabrala ogromno novih izkušenj zaradi katerih vem, kako na obrazu poudariti le najlepše in najboljše, da je stranka zadovoljna. Z vsem pridobljenim znanjem na področju kozmetike lahko stranki nudim celovito in strokovno opravljeno storitev.