Vas zanima, kako potekajo kozmetični tretmaji in masaže v kozmetičnem salonu Dermavita v Medicinskem centru Betnava? Oglejte si predstavitveni video!

 

 

NUDIMO VAM: 

 
Dermavita kozmetični salon

Delovni čas:

po dogovoru

Naročanje:

031 328 588
Vsak delavnik.

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Lokacija:

Medicinski center Betnava
Ljubljanska 89, 2000 Maribor

[Kako do nas]

Kako do nas
Medicinski center Betnava se nahaja na Ljubljanski ulici 89 v Mariboru, zraven Mercatorjevega centra na Taboru. Pred poslopjem so vam na voljo brezplačni parkirni prostori, parkirate lahko tudi pred Mercatorjem. Do nas vozi mestni avtobus na liniji št. 21., postajališče Ljubljanska - stolpnica ali Ljubljanska - trgovski center (vozni red).
Maja Novak

V kozmetičnem salonu Dermavita v Medicinskem centru Betnava skrbim za vaše dobro počutje s širokim naborom kozmetičnih storitev in masaž, ki so prilagojene vašim individualnim potrebam in željam.

Urška Dominik
Urška Dominik, kozmetični tehnik

Po končani Srednji zdravstveni in kozmetični šoli v Mariboru, na kateri sem pridobila poklic kozmetični tehnik, me je pot zanesla v Terme. Tam sem poleg strokovnega teoretičnega znanja pridobila tudi veliko praktičnega znanja in izkušenj iz kozmetične stroke, predvsem iz nege obraza in telesa ter klasične pedikure, kasneje pa tudi iz medicinske pedikure.

Študirala sem tudi Fizioterapijo, katera mi je dala veliko strokovnega znanja o klasičnih in terapevtskih masažah ter funkcionalnosti človeškega telesa.

Zaradi novitet v kozmetiki se redno izobražujem in se udeležujem različnih sejmov. S pridobljenim znanjem na področju kozmetičnih storitev, lahko stranki nudim strokovno opravljeno storitev.