Simona Senegačnik

Simona Senegačnik je študirala na Medicinski fakulteti v Ljubljani in diplomirala leta 2003. Pripravništvo in sekundarijat je opravljala v UKC Maribor in leta 2004 opravila strokovni izpit. Istega leta je začela specializacijo iz dematovenerologije na Oddelku za kožne in spolne bolezni UKC Maribor, nato pa nadaljevala na Dermatološki kliniki UKC v Ljubljani. Leta 2009 je na Dermatološki kliniki UKC v Ljubljani opravila specialistični izpit in se zaposlila na Oddelku za kožne in spolne bolezni UKC v Mariboru, na katerem je delala do leta 2016. Sedaj dela kot samostojni zdravnik specialist dermatolog.

Med njena delovna področja sodijo estetska dermatologija, splošna in otroška dermatologija ter venerologija vključno s spolno prenosljivimi okužbami. Vsa leta se aktivno udeležuje domačih in tujih strokovnih izpopolnjevanj.

Dermatološka ambulanta

Delovni čas:

PON popoldan
SRE dopoldan in popoldan

Naročanje:

02 292 77 20
Vsak delavnik med 9. in 13. uro.

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

E-naročanje

Lokacija:

Medicinski center Betnava
Ljubljanska 89, 2000 Maribor

[Kako do nas]

Kako do nas
Medicinski center Betnava se nahaja na Ljubljanski ulici 89 v Mariboru, zraven Mercatorjevega centra na Taboru. Pred poslopjem so vam na voljo brezplačni parkirni prostori, parkirate lahko tudi pred Mercatorjem. Do nas vozi mestni avtobus na liniji št. 21., postajališče Ljubljanska - stolpnica ali Ljubljanska - trgovski center (vozni red).