Gregor Rečnik

Gregor Rečnik je študiral na Medicinski fakulteti v Ljubljani in diplomiral leta 2003. Po opravljenem pripravništvu je leta 2004 pričel s specializacijo iz ortopedske kirurgije, ki jo je s pohvalo zaključil na Ortopedski kliniki UKC v Ljubljani leta 2010. Na Medicinski fakulteti v Ljubljani je pridobil naziv doktor znanosti ter bil leta 2013 izvoljen v naziv visokošolski učitelj - docent. Sodeluje v izobraževanju študentov na Medicinski fakulteti in na Fakulteti za zdravstvene vede na Univerzi v Mariboru.

Med njegova delovna področja sodi splošna ambulantna odrasla ortopedija z obolenji kosti, sklepov in mehkih tkiv. Usmeril se je v kirurško zdravljenje obolenj hrbtenice, kar prestavlja glavnino njegovega operativnega dela na Oddelku za ortopedijo v UKC Maribor. V ta namen se je izpopolnjeval na domačih in tujih klinikah za hrbtenično kirurgijo. Je reden aktivni udeleženec domačih in tujih strokovnih srečanj.

Ortopedska ambulanta

Delovni čas:

TOR popoldan

Naročanje:

070 316 188
Vsak delavnik med 9. in 12. uro.

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

E-naročanje

Lokacija:

Medicinski center Betnava
Ljubljanska 89, 2000 Maribor

[Kako do nas]

Kako do nas
Medicinski center Betnava se nahaja na Ljubljanski ulici 89 v Mariboru, zraven Mercatorjevega centra na Taboru. Pred poslopjem so vam na voljo brezplačni parkirni prostori, parkirate lahko tudi pred Mercatorjem. Do nas vozi mestni avtobus na liniji št. 21., postajališče Ljubljanska - stolpnica ali Ljubljanska - trgovski center (vozni red).