Odlično opravljen zdravniški pregled razumemo kot osnovo našega dela. V sodobno opremljeni okulistični ambulanti Medicinskega centra Betnava, opravljamo v povezavi z Zdravstvenim domom Dr. Adolfa Drolca okulistične preglede za očala in preglede za kontaktne leče. Izkušeni specialisti okulisti se bodo v naši ambulanti še posebej potrudili in si vzeli čas.

ambulanta

Zavedamo se, da le vrhunsko izveden pregled zagotavlja kvaliteno izmerjeno dioptrijo za očala ali kontaktne leče. Opravljamo meritve individualnih parametrov za očala s pomočjo na tržišču vodilnega aparata Relaxed Vision proizvajalca Carl Zeiss, s katerim Vam na desetinko milimetra izmerimo zenično razdaljo in višino pogleda za posamezno oko. Prav tako ste upravičeni do odbitka, ki Vam pripada na podlagi zdravstvenega zavarovanja.

karmi

Naročila za pregled sprejemamo na elektronske naslove Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na telefonsko številko 02/ 252 68 01.

Po opravljenem pregledu se bomo skupaj odločili katera stekla so za vas najprimernejša in izbrali najustreznejši okvir. Znamo se prilagoditi vašim željam, potrebam in nenazadnje tudi zmožnostim.