Ponudba okvirjev in kontaktnih leč je pestra, predvsem pa sveža in cenovno ugodna! Auer optika je znana po vrhunskih modelih očal, ki v poplavi modnih trendov narekujejo brezčasno eleganco in samozavestno sledijo svoji zgodbi.

Lesena in ročno izdelana očala WooDone:

286009 234019510057475 452056953 o

Vsako leto pa so na naših policah tudi novosti, tako smo letos le še nadgradili ponudbo v znamenju ročnega dela, naravnih materialov, idej in inovativnega dizajna. Nudimo velik spekter korekcijskih stekel vodilnih svetovnih proizvajalcev kot so Carl Zeiss, Essilor, Rodenstock, Hoya itd. po zares nizkih cenah.

Očala so takšna in drugačna, a sami najbolje vemo, kaj nas pritegne in kakšna je zgodba, ki jo je vredno podpreti in ki jo narava ter človeška roka zaslužita. Bodimo drzni, bodimo drugačni, pokažimo čustva, nosimo nekaj edinstvenega. Ročno izdelana očala Mykita in Etnia Barcelona vas bodo prepričala, da vam resnično ponujamo nekaj, kar bo krasilo vaš obraz. Skrbno izbrani modeli, ki jih odlikuje inovativen dizajn, kreativnost in umetnost. Razvoj tehnologij in posebnost sestave takšnega okvirja preprosto prevzameta. Pričakuje vas ponudba sončnih in korekcijskih očal vrhunskih proizvajalcev v okolju, ki je namenjeno vam. Kjer v miru izberemo prava očala in korekcijska stekla, kjer se vam lahko posvetimo in vam prisluhnemo. Prepričajte se o naši pristnosti in osebnemu pristopu ter o znanju, ki ga ne nazadnje prinašajo tudi dolgoletne izkušnje.

Ročno izdelana očala Mykita:

rtemagicc mykita-sunglasses-2008

Vodilni smo na področju prodaje kontaktnih leč in tekočin vseh vrst kot tudi športnih očal Adidas, Bolle,... Ponudbo nenehno osvežujemo in dopolnjujemo.

Nudimo možnost plačila na obroke: Diners Club, American Express.