Sveža, pestra in cenovno ugodna ponudba okvirjev, korekcijskih stekel ter kontaktnih leč. Najvišja kakovost izdelkov in storitve. Auer optika je znana po vrhunskih modelih očal, ki v poplavi modnih trendov narekujejo brezčasno eleganco in samozavestno sledijo svoji zgodbi.

optika znamke

Nadenite si ena ... najbolj sveža očala.

Auer optika je kot prva optika v Slovenijo pripeljala inovativna ročno izdelana lesena očala WOODONE, sestavljena iz 100% naravnega lesa v enem kosu, brez lepljenja in agresivnih lakov kot tudi ročno izdelana, super lahka očala MYKITA iz Berlina, fresh barvna očala ETNIA BARCELONA in JISCO, biorazgradljive korekcijske in sončne okvirje Monkeyglasses, ki so izdelani pretežno iz bio bombaža in in in.

super fresh spegli

Pod imenom SuperFreshŠpegli združujemo pa v Auer optiki najbolj sveža, inovativna, odštekana korekcijska in sončna očala, ki pa morajo biti nosljiva – to je prva zaveza.

Dizajn in luksuz sta si podala roko. En in edini − Porsche Design.

Porsche design

Zadnja moda? Seveda ne. Veliko bolj individualno, celostno...recimo temu raje lastna vizija, vložek v tehnologijo, večen dizajn, popolne materiale, to je to kar "pravi" nova kolekcija korekcijskih očal Porsche Design. To niso le očala, kakor tudi ura ni le ura, a ne? Prepričani smo, da bodo ti okvirji vaši zvesti partnerji mnoga in mnoga leta. Verjetno boste vsake toliko, ob spremembi dioptrije, menjali le še korekcijska stekla.

Neubau

V Auer optiki Neubau okvirje ocenjujemo kot avstrijske „prestižce“, saj se natančnost in kvaliteta izdelave opazita že na prvi pogled, pri čemer pa sam dizajn ni utrpel prav nobene škode. Ravno nasprotno. Gre namreč za izjemno elegantna, zelo lahka moderna očala, ki bodo poudarila vaš osebni stil in individualnost. Odlikujejo jih tanke linije ter kraljevske, elegantne barve. Ta očala nudijo popolno udobje nošnje in dolgotrajnost.

Neubau slika

Mlada znamka korekcijskih okvirjev je torej v celoti avstrijska – od ideje do izdelave. Neubau je namreč nova znamka očal hiše Silhuette. Vizija ustvarjalcev okvirjev iz Dunaja je združitev vrhunskega dizajna in najvišjega nivoja kakovosti. Ob tem pa še strogo zadan cilj, da so Neubau izdelki kar se le da ekološki ter prijazni do okolja.

Prva kolekcija je bila predstavljena januarja 2016 na sejmu OPTI v Münchenu. Kolekcija zajema 24 univerzalnih korekcijskih okvirjev, vsakega v šestih barvnih odtenkih, v ponudbi pa so tudi vrhunski modeli sončnih očal.

Jisco

Jisco je mlado podjetje, ki sta ga ustanovila Jördis Neubauer in Francisco Marin in je danes sestavljeno iz ljudi različnih narodnosti, ki jih združuje strast do sredozemskega načina življenja ter kulture. Jiscovi številni modeli so tako prežeti z navdihom mediteranskega načina življenja.

Jisco1

Tople barve, lahkotnost, živahnost, a vendar gre za okvirje, ki so kljub vsej svoji razigranosti resnično nosljivi, se »zlijejo« z obrazom in ga povzdignejo na elegantno živahen način.

Mi smo nad njihovim ustvarjanjem tako navdušeni, da danes prav v nobeni izmed naših poslovalnic ne manjka kolekcija svežih Jiscotov. Na vaš preizkus čakajo sončna očala in korekcijskimi okvirji iz različnih materialov, kot so acetat, metal in titan. Navdih za čudovite modele okvirjev, Jisco jemlje iz čarobnih pokrajin: preproste linije, mehka zaobljenost in žive barve.

Gre za majhno podjetje in z nakupom korekcijskih ali sončnih okvirjev Jisco tako ne boste »preplačali znamke«, saj je fokus drugje ... na kvaliteti. Kljub temu, da gre za okvirje najvišjega kvalitetnega razreda, jih v Auer optiki prodajamo po dostopnih cenah, to je od 149 EUR naprej. Prepričajte se sami.

 Liebeskind

Nemška poezija ... Čista estetika, lepe linije, kvaliteta. Počutje? 1A.

Liebeskind slika

Nekaj takega se plete po glavi, ko si nadeneš svoja nova sončna ali korekcijska očala Liebeskind Berlin. Gre namreč za višji rang kvalitete, ki elegantno piše svojo modno zgodbo, v tej pa se »trendsetersko« pojavljalo tradicionalne oblike. Stekla se po večini ponašajo z zrcalnimi odsevi, presenečajo pa tudi velikosti modelov. Poskusi jih v svoji poslovalnici Auer optike.

Woodys

Hja, okvir Woodys Barcelona tako … ne veš ali gre za »prefinjenega posebneža« ali za »divjega atraktivca«.

Woodys slika

Gre za resnično zanimive okvirje, ki »povzdignejo« obraz, a so seveda nosljivi in ohranjajo pravo mero elegance. V Auer optiki ponujamo pester izbor korekcijskih in sončnih očal Woodys Barcelona izmed katerih je veliko modelov narejenih iz pravega lesa. Vsa očala pa so primerna tudi za izdelavo z dioptrijo.

Woodys slika1

Different

V letu 2010 so bila drugačna očala, samo ideja podjetja Different, ki sta ga takrat predstavljala: Tine Slabe in Tomaž Bertok. Danes to idejo živijo oni in vsi mi, drugačni »oboževalci«! Kdo sta Tine in Tomaž? Dva prijatelja? Dva športnika? Dva sanjača? Ja, ja in ja!

Different slika

Danes je Different svoja skrbno oblikovana in proizvedena očala razširil že po celem svetu z globokim sporočilom: ''Your dreams matter!” oz. ''Tvoje sanje štejejo!'' Pravijo, da imajo v mislih prav vas! Podjetnika, oblikovalca, bloggerja, pevca, svetovnega popotnika, You-Tube-rja, učitelja joge, skejterja, rokerja, znanstvenika, »kogarkoli hočeš biti«! Vsi pa imamo en skupen cilj, uspeti in vplivati na svet. Ja, bodo vzponi in padci, bodo slabosti in trenutki, ko boste preprosto želeli pozabiti vse, a če boste še naprej vztrajali, vam skupaj z Differentom obljubljamo, da bo vredno. Takšna je namreč zgodba Differenta, ki jih je na koncu popeljala v svet.

Zdaj pa nadenite svoja Different očala iz Auer optike, svet čaka, da ga inspiriramo!