depilacijaDepilacija je poltrajna metoda odstranjevanja dlak, ki odstrani dlako skupaj s korenino s pomočjo različnih tehnik.

V našem salonu uporabljamo vosek, ki ga  nanašamo s pomočjo spatule na predel, kjer želimo odstraniti dlake. Po nanosu voska položimo trak in s hitrim potegom odstranimo dlačice. Priporočljivo je, da so dlake dolge vsaj 0,5 cm, saj lahko le tako zagotovimo dobro depilacijo. Razmak med enim in drugim obiskom je približno 4 tedne, pri krajšem razmaku rezultat ni tako dober.

Redna depilacija prinaša dobre rezultate. Dlake so vedno mehkejše, redkejše in tanjše, na določenih predelih pa sploh ne zrastejo več. Uporabljamo predvsem azulenske voske, ki so namenjeni občutljivi koži in kožo po depilaciji hitro pomirijo. Po zaključku depilacije kožo namažemo s hladilnim gelom, ki jo dodatno pomiri.

Brazilska depilacija

Brazilska depilacija je postopek odstranjevanja vseh nezaželenih dlačic na področju bikinija in intimnih predelov. Dlačice odstranjujemo z nežnimi voski in depilacijskimi trakovi. Omogoča pa nežno, gladko kožo in počasnejšo ter redkejšo rast dlak. Pri tej vrsti depilacije največjo pozornost dajemo izbiri voska, higieni, zelo pomembna pa nam je tudi intimnost stranke.

Si želite trajno odstranitev dlak?

V Medicinskem centru Betnava vam v sodelovanju s specialistko dermatologije ponujamo trajno lasersko depilacijo z vrhunskim FOTONA laserjem.

Cenik depilacija

Cenik trajna laserska depilacija