Ortoped

V ortopedski ambulanti Medicinskega centra Betnava obravnavamo bolnike s težavami s stopalom (boleč palec, nart, mali prsti), gležnjem, kolenom, kolkom, medenico, ledveno, prsno in vratno hrbtenico, ramo, lopatico komolcem, zapestjem in roko, ki lahko izhajajo iz sklepov, mišic, mišičnih narastišč, tetiv, ligamentov in živčevja.

Obravnava pri specialistu ortopedu zajema pogovor, ortopedski pregled gibal, oceno rezultatov slikovne diagnostike (RTG, CT, MRI), postavitev diagnoze, svetovanje in načrtovanje zdravljenja. Posebej smo specializirani za odkrivanje obolenj hrbtenice.

Podamo drugo mnenje, kadar ste v dvomih glede postavljene diagnoze in načrta zdravljenja drugega zdravnika ali pa bi se o načrtu zdravljenja želeli le še dodatno pogovoriti.

Gregor Rečnik
Vas pestijo težave s kostmi in sklepi?

Ortopedska ambulanta

Delovni čas:

TOR popoldan

Naročanje:

070 316 188
Vsak delavnik med 9. in 12. uro.

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

E-naročanje

Lokacija:

Medicinski center Betnava
Ljubljanska 89, 2000 Maribor

[Kako do nas]

Kako do nas
Medicinski center Betnava se nahaja na Ljubljanski ulici 89 v Mariboru, zraven Mercatorjevega centra na Taboru. Pred poslopjem so vam na voljo brezplačni parkirni prostori, parkirate lahko tudi pred Mercatorjem. Do nas vozi mestni avtobus na liniji št. 21., postajališče Ljubljanska - stolpnica ali Ljubljanska - trgovski center (vozni red).

Gregor Rečnik je študiral na Medicinski fakulteti v Ljubljani in diplomiral leta 2003. Po opravljenem pripravništvu je leta 2004 pričel s specializacijo iz ortopedske kirurgije, ki jo je s pohvalo zaključil na Ortopedski kliniki UKC v Ljubljani leta 2010.

Nasvete so za vas pripravili naši strokovnjaki.

Podrobno

Aktualen cenik vseh ortopedskih storitev, ki jih opravljamo v MC Betnava.

Ogled cenika
 
Ortopedski pregled

Pri obisku v naši ambulanti se najprej pogovorimo z vami o težavah, zaradi katerih prihajate. Velikokrat je osnovni razlog za obisk bolečina enega ali več delov telesa. Pomembno je, da natančno opišete, koliko časa že imate težave ter kdaj se bolečine pojavijo oz. omilijo. Zanima nas, ali se težave stopnjujejo ali pa so v nespremenjeni obliki prisotne že dlje časa.

Več info